Gaya menarik pangsapuri satu bilik: pilihan terbaik (120 foto)

Gaya pangsapuri satu bilik berbeza terutamanya dalam reka bentuk yang bijaksana, kerana di tempat pertama di bilik-bilik dengan kawasan yang terhad tentunya keselesaan penduduk.

Gaya pembaikan pangsapuri satu bilik

Gaya gaya apartmen satu bilik bergaya retro

Gaya pangsapuri studio bilik mandi gaya retro

Pangsapuri studio dalam gaya retro

Gaya pangsapuri studio pangsapuri kelabu

Gaya pangsapuri studio

Gaya pangsapuri satu bilik dengan bilik mandi

Gaya pangsapuri studio zoning

Walaupun tidak ada idea tentang gaya tertentu, anda boleh membuat kesilapan dalam tata letak ruang itu sendiri:

 • Kekurangan zon. Pangsapuri studio terutamanya dibezakan oleh fakta bahawa ia memerlukan zoning seperti tidak ada bilik lain. Sekiranya anda melupakannya, jangan mencantumkan bilik, ia akan kelihatan seperti sebuah bilik di asrama di mana orang yang tinggal di sini pergi.
 • Zon zon tidak betul. Ia adalah paling logik untuk memecahkan zon di dalam bilik - tugas utama dalam reka bentuk apartmen studio. Jika tidak, ia akan kelihatan aneh, hampir tidak masuk akal. Oleh itu, untuk memasang katil dekat pintu bukan penyelesaian asal, tetapi zoning yang tidak betul, kerana ia adalah cara sesiapa yang masuk dan mewakili rupa yang paling intim. Untuk meletakkan katil di sebelah dapur juga tidak asli, tetapi tidak masuk akal - berbaring di atas katil, anda tidak mahu menonton seseorang memasak, dan anda boleh mencuci tempat tidur dengan minyak.
 • Kurang pencahayaan yang bijak. Pencahayaan di sebuah pangsapuri kecil bukan sahaja mempunyai makna yang praktikal, tetapi juga mempengaruhi persepsi ruang. Cahaya adalah alat penonjolan yang kuat. Satu lampu akan melincirkan usaha pengezonan, membatalkannya.
 • Kekurangan fungsi. Meja dan kerusi antik yang besar, sofa mewah dari Baroque atau Renaissance di sebuah pangsapuri kecil tidak akan memberi kesan bahawa mereka sepatutnya. Daripada kelihatan bersungguh-sungguh, sedikit teater, kembali sesiapa sahaja yang telah memasuki suasana abad yang lalu, mereka akan kelihatan kaku terlalu tidak selesa, terlalu besar juga. Dalam sebuah pangsapuri kecil, fungsi harus berada di barisan hadapan - menggunakan setiap sentimeter dengan bijak, setiap perabot harus membawa makna praktikal terutamanya.
 • Kurang penggunaan ruang atas ruang. Pangsapuri studio sering mempunyai siling tinggi, tetapi mereka melupakannya, melakukan reka bentuk lantai dan perabot di atasnya. Rak boleh menjadi penyelesaian terbaik untuk masalah dengan ruang penyimpanan.

Pangsapuri studio gaya eklektik

Gaya pangsapuri satu bilik dengan tingkap bay

Gaya berfungsi satu pangsapuri satu bilik

Semua gaya yang digunakan untuk merekabentuk satu bilik pangsapuri di mana-mana bergantung kepada kefungsian, penggunaan ruang yang rasional dan hanya yang terakhir tetapi paling tidak pada kecantikan - walaupun ia, sudah tentu, tidak boleh dilupakan sepenuhnya.

Gaya pangsapuri satu bilik dengan balkoni

Gaya pangsapuri satu bilik dengan konkrit

Gaya pangsapuri satu bilik Bohemia

Gaya pangsapuri satu bilik klasik

Dewan masuk dalam gaya klasik apartmen studio

Pangsapuri satu bilik dalam gaya klasik

Gaya pangsapuri satu bilik dengan hiasan

Gaya reka bentuk apartmen satu bilik

Gaya pangsapuri satu bilik

Ciri-ciri gaya loteng moden

Pangsapuri satu bilik di gaya loteng adalah penyelesaian yang telah lama menjadi sejenis klasik moden. Gaya dilahirkan pada abad ke-20 di Amerika, ketika bekas kilang mula aktif menyesuaikan diri dengan perumahan. Apa mimpi ngeri pereka menjadi bergaya dari masa ke masa. Bilik hendaklah:

 • Tinggi. Sekiranya siling telah mengecewakan kami dan apartmen tidak kelihatan luas dan bergema, anda sentiasa boleh mengikuti jalan yang standard dan cat lantai gelap, dan dinding dan lampu siling.Ini secara visual menjadikan pangsapuri lebih luas.
 • Buka. Reka bentuk dalaman apartmen studio dalam gaya loteng tidak bertolak ansur dengan apa-apa sekatan. Hanya bilik mandi yang dipagari, selebihnya adalah ketiadaan skrin, langsir dan cara lain dengan percubaan untuk membahagikan apartmen.
 • Dengan dinding batu. Anda boleh meletakkan batu bata sebenar, anda boleh menggunakan jubin, anda juga boleh melekat kertas dinding dengan corak.
 • Dengan lantai tertutup konkrit. Sekiranya konkrit tidak menyenangkan, ia mungkin meletakkan lamina gelap monophonik.
 • Dengan siling yang berseri-seri. Jika rasuk tidak boleh dibuat - mereka mengurangkan ketinggian yang sudah rendah, anda boleh catnya putih.

Gamut utama harus mengandungi warna putih, kelabu, warna terracotta.

Loteng pangsapuri studio dengan balok

Loteng pangsapuri studio dengan balkoni

Pangsapuri studio pangsapuri besar

Satu bilik pangsapuri tingkat dua tingkat

Pangsapuri loteng gaya perindustrian

Pangsapuri studio loteng dengan katil

Loteng pangsapuri studio dengan dapur

Reka bentuk mungkin seperti berikut:

 • perabot - rak logam, kerusi pejabat, sofa kulit;
 • lorong di antara perabot adalah luas, secara amnya lebih ruang bebas;
 • pencahayaan - secepat mungkin, lampu gaya perindustrian, tirai roller;
 • aksesori - benar-benar cerah, memainkan peranan tempat yang unik: grafiti, poster dengan kumpulan muzik, semula lukisan oleh seniman kontemporari, anda juga boleh tanda-tanda lalu lintas.

Loteng sangat sesuai untuk mereka yang suka gaya moden dalam gaya, suka lebih banyak ruang bebas, cahaya dan mungkin sedikit perkara.

Pangsapuri studio loteng kecil

Pangsapuri loteng studio dengan loteng

Pangsapuri loteng pangsapuri studio

Pangsapuri studio dalam gaya pembaikan loteng

Pangsapuri studio dalam gaya loteng

Apartmen studio di gaya loteng

Gaya Scandinavia di pangsapuri bandar

Apartmen satu bilik dalam gaya Scandinavia - kepekatan keandalan, kualiti dan kesederhanaan. Ia juga membayangkan banyak ruang kosong (seperti kebanyakan pilihan untuk pangsapuri satu bilik). Bilik hendaklah:

 • Buka. Sesuai untuk pangsapuri studio - hanya bilik mandi yang perlu dipagar.
 • Dihiasi dengan bahan semula jadi. Pokok adalah yang terbaik. Anda boleh menggunakan batu. Jubin, parket, lamina untuk parket, dinding dilapisi dengan lapisan atau berjubin dengan batu alam.
 • Sejauh mungkin, apartmen itu harus memiliki tingkap besar dengan bingkai kayu, sama ada tanpa langsir sama sekali, atau dengan langsir yang mudah dibuka dan dibuka.

Gaya Scandinavia di pedalaman pangsapuri satu bilik membayangkan kelaziman putih. Segala-galanya harus dihiasi dengan warna-warna terang, hanya kayu ringan yang dibenarkan, kedua-dua warna kayu semulajadi dan dicat putih (atau jenis khusus yang dipilih dengan kayu ringan maksimum).

Pangsapuri Studio dalam gaya Scandinavia putih

Pangsapuri studio gaya besar Scandinavia

Pangsapuri studio gaya Scandinavia dengan lukisan

Pangsapuri studio bergaya Scandinavia dengan perabot kulit

Studio gaya bergaya Scandinavia biru

Apartmen studio dalam gaya Scandinavia

Reka bentuk hendaklah seperti berikut:

 • perabot fungsional - juga putih, sebaik-baiknya diperbuat daripada bahan semulajadi, atau sekurang-kurangnya selesai dengannya; cetakan bergaris juga dibenarkan dalam warna cahaya - kelabu, biru, kuning air sangat sesuai;
 • Aksesori - cermin, porselin, foto keluarga, semuanya dihiasi dengan bahan semula jadi dan, sebaik-baiknya, digabungkan dengan tema marin.

Kawasan apartmen harus kelihatan lebih besar sebagai hasil daripada sebenarnya. Mungkin tidak ada perabot minimal, tetapi menggunakannya terlalu banyak dan menyumbat ruang adalah idea yang buruk.

Pangsapuri studio dengan perabot gaya Scandinavian

Pangsapuri studio dengan partition gaya Scandinavia

Pangsapuri studio dengan lantai gaya skandinavia

Studio studio Scandinavia cerah

Apartmen studio dalam gaya Scandinavia

Apartmen studio dalam gaya Scandinavia

Minimalisme dan susunan ruang praktikal

Pangsapuri satu bilik dalam gaya minimalism - nyanyian fungsi dan ruang. Tumpuan adalah pada keselesaan hidup dan penggunaan yang paling rasional ruang apartmen. Bilik hendaklah:

 • Buka. Pemisahan tidak boleh, tetapi saiz apartmen boleh menjadi apa-apa. Minimalisme kelihatan sama baiknya di sebuah apartmen kecil dua puluh meter, dan di empat puluh lima yang luas. Dia juga tidak perlu tinggi.
 • Selesai dengan bahan penjagaan yang paling mudah. Dinding dicat dengan cat yang boleh dibasuh atau diletakkan dengan bata, siling dicat, laminate diletakkan di atas lantai, yang cukup jika anda hanya menyapu.

Reka bentuk apartmen satu bilik dalam gaya minimalism menunjukkan bahawa warna utama berwarna putih (pastel maksimum dan warna kuning muda boleh diterima).Ia dibenarkan untuk menyerlahkan salah satu dinding, melukisnya dalam warna hangat yang terang, tetapi anda boleh melakukannya tanpa ia. Keseluruhannya, bilik itu tidak mempunyai lebih daripada lima warna - semuanya dari hiasan dinding dan lantai untuk dicetak pada tekstil.

Pangsapuri studio Minimalism

Satu apartmen bilik tidur dengan ruang tamu dalam gaya minimalis

Khrushchev satu bilik dengan gaya minimalis

Pangsapuri satu bilik tidur dengan dapur dalam gaya minimalis

Pangsapuri satu bilik tidur dengan dapur kecil dalam gaya minimalis

Minimalisme monokrom apartmen satu bilik

Pangsapuri studio Minimalism dengan lampu latar

Reka bentuk ini hendaklah seperti berikut:

 • perabot - transformer berfungsi terbaik, dan seboleh mungkin, tanpa garis halus, dengan tepi yang tajam;
 • lampu - biarkan di siang hari sebanyak mungkin, tingkap besar, lampu buatan bentuk geometri mudah, tetapi lebih baik dibina ke dalam siling;
 • aksesori - sekurang-kurangnya, anda boleh lakukan tanpa mereka sama sekali.

Minimalisme tidak membenarkan sebarang pernak-pernik. Mana-mana benda perlu mempunyai maksud, aksesori sepatutnya mempunyai satu. Jika ia adalah pasu, maka ada bunga di dalamnya. Sekiranya ia adalah bingkai, gambar seorang ahli keluarga dimasukkan ke dalamnya. Jika ini adalah buku, maka ia sering dibaca.

Studio satu bilik dalam gaya minimalis sebaiknya dilengkapi dengan sofa yang bertukar menjadi meja, almari pakaian, di mana semuanya sesuai, dan kaunter bar di mana anda boleh memasak, makan malam dan di mana anda boleh menyimpan rempah-rempah.

Tetapi setiap reka bentuk, tentu saja, membolehkan variasi dan penyelesaian khusus.

Minimalism satu bilik apartmen kelabu

Studio studio Minimalism hitam dan putih

Minimalism gaya apartmen satu bilik

Studio studio Minimalism cerah

Apartmen studio minimalis

Pangsapuri satu bilik minimalis

Keselesaan dan kesenangan dalam gaya berteknologi tinggi

Pangsapuri satu bilik dalam gaya berteknologi tinggi adalah satu lagi himpunan fungsi, yang dinyanyikan di persekitaran, sama dengan pedalaman kapal angkasa. Diterjemahkan daripada bahasa Inggeris, "hi-tech" bermaksud "teknologi tinggi", oleh itu pangsapuri mesti dilengkapi dengan teknologi terkini.

Bilik hendaklah:

 • Opsyen terbuka. Teknologi berteknologi tinggi membolehkan sekatan jika ia diperbuat daripada logam dan kaca. Juga, saiz apartmen boleh menjadi apa-apa.
 • Dihiasi dengan bahan-bahan yang mudah dicuci dan bersih. Lantai konkrit pukal atau lamina. Dinding dicat dengan warna yang sama atau meniru kerja keras.

Pangsapuri satu bilik dalam gaya ini boleh dibuat dengan warna yang berbeza - hitam, putih, logam.

Pangsapuri studio berteknologi tinggi

Pangsapuri studio berteknologi tinggi

Pangsapuri studio berteknologi tinggi dengan dapur

Monokrom apartmen satu bilik berteknologi tinggi

Pangsapuri studio berteknologi tinggi dengan hiasan siling

Pangsapuri studio berteknologi tinggi

Studio berteknologi tinggi

Pangsapuri studio berteknologi tinggi, cerah

Pangsapuri studio berteknologi tinggi

Pangsapuri studio berteknologi tinggi

Perkampungan studio berteknologi tinggi berwarna coklat

Reka bentuk ini hendaklah seperti berikut:

 • perabot - kabinet, keras, diperbuat daripada logam dengan sisipan kaca;
 • lampu - terbina dalam ke lantai, siling, dinding, bukan tirai, tirai roller digunakan;
 • aksesori - sama ada sama sekali tidak hadir atau dikurangkan ke cermin dan bunga dalam periuk.

Ciri utama gaya ini adalah teknologi yang paling moden. Adalah lebih baik untuk memasang panel plasma yang besar, untuk melengkapkan dapur dengan penuai gabungan, pembuat kopi, ketuhar gelombang mikro, pembuat sandwic dan beratus-ratus perkara kecil yang berguna untuk meletakkan pancuran dengan panel penyesuaian di bilik mandi. Perkara utama ialah hasilnya kelihatan hebat, hampir seperti dari filem mengenai masa depan.

Adalah menarik bahawa hi-tech mungkin tidak termasuk objek reka bentuk yang paling berfungsi jika mereka melihat teknologi maju. Sebagai contoh, ia adalah berteknologi tinggi bahawa pintu bulat logam, sama dengan pintu masuk ke kapal angkasa, akan sesuai dengan baik. Dan di dalamnya adalah projektor hologram yang mampu mencipta ilusi langit berbintang di dalam bilik.

Gaya bilik apartmen satu bilik

Gaya pangsapuri satu bilik dengan dinding bata

Gaya pangsapuri satu bilik tidur cantik

Gaya dapur pangsapuri satu bilik

Pangsapuri studio Art Nouveau

Pangsapuri studio dengan hiasan Art Nouveau

Pangsapuri studio dengan ruang tamu dalam gaya moden

Pangsapuri satu bilik dengan dalaman Art Nouveau

Apartmen studio dengan dapur gaya moden

Gaya Jepun misteri dan falsafah

Apartmen satu bilik dalam gaya Jepun adalah fenomena yang biasa berlaku di Eropah, walaupun terdapat keadaan persekitaran yang berbeza. Ia sesuai dengan orang yang suka keterbukaan dan kebersihan, mengagumi falsafah oriental, berminat dengan masakan Asia, dan belajar bahasa.

Bilik hendaklah:

 • Buka. Ini tidak bermakna sekatan khas, tetapi mereka juga boleh diatur dengan skrin. Sangat sesuai walaupun untuk apartmen satu bilik besar 42 m, 45 dan lebih. Walaupun kecil akan kelihatan baik.
 • Baik dinyalakan. Pencahayaan harus semula jadi, tingkap besar, idealnya panorama.

Dalam gaya tradisional Jepun tradisional, apartmen satu bilik perlu dihiasi dengan warna yang paling semula jadi - warna putih, warna pastel, warna kayu semula jadi.

Pangsapuri studio gaya Jepun dengan partition

Bilik mandi pangsapuri studio gaya Jepun

Pangsapuri studio gaya Jepun berwarna hitam

Pangsapuri studio gaya Jepun dengan pokok

Pangsapuri studio gaya India

Reka bentuk hendaklah termasuk yang berikut:

 • perabot - dalam apartmen satu bilik dalam gaya Jepun, rendah, maksimal berfungsi, sepatutnya duduk di lantai, tidur juga, kabinet dan rak tersembunyi kemas di dinding;
 • pencahayaan - semulajadi cerah, buatan - disenyapkan oleh skrin dan lampshades merah atau oren;
 • aksesori - tidak banyak, dalam gaya Asia, seperti bonsai, patung Buddha atau monyet "Saya tidak melihat kejahatan, saya tidak mendengar kejahatan, saya tidak bercakap jahat."

Gaya Jepun dicirikan oleh tiga motif yang jarang terdapat di pedalaman Eropah. Ini adalah:

 • Skrin. Kertas atau buluh dengan corak tradisional - buluh yang sama, menari kren, bijak, bermeditasi atau melakukan prestasi yang aneh. Dengan bantuan skrin, mungkin zon bilik (lebih-lebih lagi, zon boleh diubah mengikut kehendak atau ketat terhad pada masa tertentu dalam masa), anda boleh menyembunyikan beberapa perkara dari tetamu. Skrin juga boleh menggantikan tirai tradisional Eropah.
 • Pintu gelangsar. Mereka diperbuat daripada kertas, buluh, lembaran nipis dan digunakan di mana-mana. Kelebihan utama mereka ialah untuk merancang satu bilik apartmen dengan gaya moden, mereka membenarkan anda menggunakan tempat itu secara rasional. Pintu yang membuka pintu masuk mengambil tempat yang tidak boleh diduduki oleh apa-apa supaya ia boleh dibuka. Pintu Jepun tradisional bersilang ke sisi tanpa mengambil ruang sama sekali.
 • Hieroglyphs. Mereka boleh menghiasi skrin dan lampshades, mereka boleh melukis pintu gelangsar, malah menggantung di dinding pada pinggan kecil. Perkara utama - sebelum anda menghiasi rumah dengan hieroglyph lain, cari makna. Jika tidak, daripada kehendak kebahagiaan, sesuatu yang sama sekali berbeza mungkin muncul di dinding.

Reka bentuk apartmen satu bilik dalam gaya klasik Jepun menunjukkan bahawa anda perlu tidur di atas lantai - pada kasur futon.

Apartmen satu bilik apartmen gaya Jepun

Dapur gaya Jepun di apartmen studio

Pangsapuri studio gaya Jepun dengan skrin

Pangsapuri studio gaya Jepun

Gaya Provence untuk sifat romantis

Apartmen satu bilik dalam gaya Provence dibezakan dengan kesederhanaan dan kebersihan khasnya, yang biasanya ciri-ciri dalaman yang berasal dari Perancis. Bilik hendaklah:

 • Bright. Semakin banyak, lebih baik. Sekiranya ia sendiri kecil, anda boleh cat dalam warna cahaya dan menghias dengan cermin, baik, ini membolehkan gaya.
 • Dengan siling yang dicat atau selesai dengan balok kayu. Adalah penting bahawa dia kelihatan tinggi dan terang.
 • Dengan dinding yang dipoles atau ditutup dengan plaster hiasan. Wallpaper mestilah warna cahaya, dalam bunga. Plaster hiasan - dengan pola mengalir bergelombang atau juga dengan corak bunga.
 • Dengan lantai berjubin atau parket. Yang terbaik ialah papan besar.

Warna hiasan - cahaya, cahaya, sejuk, dengan kecenderungan dalam pastel. Tetapi di sini perabot harus warna-warna terang - zamrud, lavender, oker, ungu. Cetakan bunga juga sesuai untuknya.

Pangsapuri studio dengan ruang tamu dalam gaya Provence

Pangsapuri studio dengan dapur gaya provence

Pangsapuri studio dengan perabot di gaya Provence

Pangsapuri studio gaya Provence

Pangsapuri studio dengan ruang makan di gaya Provence

Reka bentuk ini hendaklah seperti berikut:

 • perabot - kayu atau rotan, ditenun atau ditutup dengan kain;
 • aksesori - hidangan lama, tekstil dengan cetakan bunga;
 • pencahayaan kaya, langsir cahaya, bunga, cahaya buatan adalah atas, tetapi satu atau dua lampu tidak akan berlebihan.

Provence adalah gaya yang cerah, ceria dan romantis. Bunga semulajadi yang boleh diatur di atas meja, serta kucing putih yang halus, akan sesuai dengannya (ia bagus, jika anda memilikinya dari awal, menanamnya khas untuk sebuah apartmen, tentu saja, tidak berbaloi).

Pangsapuri studio Provence-style beige

Pangsapuri studio gaya Provence dengan hiasan

Pangsapuri studio dalam gaya Perancis Provence

Pangsapuri studio gaya Provence dengan perapian

Pangsapuri gaya monokrom Provence

Pangsapuri studio gaya provence dengan lounge

Gaya negara di bandar

Apartmen satu bilik dalam gaya negara berbeza dari yang lain - kini lebih mudah untuk mencari sebuah apartmen satu bilik dalam gaya moden atau seni nouveau daripada gaya yang berasal dari abad kesembilan belas, seperti yang terjadi dengan negara. Dia berasal dari Amerika dan dipanggil untuk membangkitkan keselesaan, alam, kesederhanaan desa.

Pangsapuri studio dengan gaya beige

Apartmen studio dengan elemen gaya negara

Pangsapuri studio dengan dapur gaya negara

Pangsapuri bergaya satu-bilik dengan perabot

Pangsapuri studio dalam gaya negara

Pangsapuri studio dalam gaya negara yang cerah

Pangsapuri studio gaya desa gelap

Pangsapuri studio dalam gaya negara

Anda boleh menyelesaikan sebarang ruangan saiz menggunakan bahan semula jadi.

 • Lantai parket.Adalah dinasihatkan untuk menggunakan papan berkaki panjang, mungkin juga kelihatan tidak diproses dan diikat.
 • Dinding - kayu atau disisipkan dengan kertas dinding bunga yang mudah.
 • Ceiling - dengan rasuk atau ditampal dengan plaster putih biasa.
 • Perabot - kayu atau ditutup dengan kain. Nah, jika kelihatan agak lusuh, tapi tidak lama lagi lama, tetapi sekadar sedang digunakan. Jadual kayu yang tidak dirancang, kerusi goyang, berenang dengan selesa ketika cuba berayun, bangku panjang akan sesuai dengan ensemble. Anda juga boleh memasukkan dada atau sesuatu yang sama seperti eksotik.
 • Aksesori adalah banyak. Permaidani yang dikait dan tuala, lampu di bawah lampu tirai tekstil, semua jenis bantal, bantal, ottomans paling sesuai. Permaidani di atas lantai akan kelihatan baik - sudah tentu, sedikit lusuh. Dan anda tidak boleh melakukan tanpa gambar saudara-mara dan rakan di dinding, bersebelahan dengan landskap pastoral yang sederhana.
 • Lampu dibuka. Tingkap tidak boleh terlalu besar, tirai yang terbaik dibuat dari chintz atau kain cahaya yang serupa. Pencahayaan buatan - tanpa memfokuskan pada cahaya atas. Terbaik dari semua adalah banyak lampu di bawah warna bunga.

Pangsapuri satu bilik dengan perabot moden

Pangsapuri satu bilik dengan partition dalam gaya Art Nouveau

Apartmen satu bilik dalam pembaikan gaya moden

Pangsapuri satu bilik dengan dapur dalam gaya moden

Pangsapuri satu bilik dengan gaya moden

Pangsapuri studio dalam gaya moden

Pangsapuri satu bilik dalam gaya moden yang cerah

Pangsapuri satu bilik dengan gaya moden

Gaya pangsapuri satu bilik dengan marmar

Apa sahaja gaya yang dipilih, ia mesti dipatuhi tanpa mengubah peruntukan utamanya. Minimalism harus menjadi cerah dan berfungsi, berteknologi tinggi yang berlimpah dengan pelbagai peralatan berguna yang mahal, gaya Scandinavia mengingatkan fjords, orang Jepun - tentang Gunung Fuji, Buddhisme, masakan Asia. Provence harus romantis dan mudah, loteng harus menyerupai petak dari terbengkalai, dan kemudian kilang yang baru didiami.

Berikutan idea utama, kefungsian dan cinta untuk rumah anda akan memberikan hasil yang luar biasa.

Gaya apartmen studio dengan tingkap besar

Gaya pangsapuri satu bilik dengan ruang terbuka

Gaya pangsapuri satu bilik di sebuah rumah panel

Gaya pembangunan semula satu bilik tidur

Gaya bilik pangsapuri satu bilik

Kami mengesyorkan membaca:

Pembangunan semula dapur: peraturan dan pilihan (81 foto)